City Radio Albania ライブストリーム

City Radio Albania

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë e shumë shteteve, më së fundi edhe Shqipëria ka tashmë City Radio-n e saj, sjellë për ju nga “Triangle Productions (Audio, Video & Graphics)”. Prezente 24h/7 me transmetimet e saj online (fillimisht eksperimentale) që prej Tetorit të vitit 2010. CITY RADIO është Radio e Qytetit (metropolit shqiptar, Tiranës) dhe Zeri i vetë Qytetarëve. Eshtë Radio e Shoqërisë Civile dhe plotësisht e vetëvendosur në funksion të jetës… Është Radio më e Gëzuar dhe në çdo transmetim dëgjohet thirrja “Gëzoje Jetën…!” E ky, është edhe sllogani i CITY RADIO ALBANIA! City Radio Albaniaは アルバニアの放送ラジオ局です、トップ40 / エレクトロ形式で放送


City Radio Albania
4.5/5 票に基づく 4

同様の駅

Radio Pulla Radio Pulla

Radio Pulla is a web based internet radio station from Albania and is a social web radio broadcast program that links Radio Pullaは アルバニアの放送ラジオ局です、トークラジオ形式で放送

Alfa e Omega Radio Alfa e Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July Alfa e Omega Radioは アルバニアの放送ラジオ局です、トークラジオ形式で放送

Love Radio 90.7 FM Love Radio 90.7 FM

Love radio was born on 14 of February 2003. The idea to build such radio profile came after e long time research, on Love Radio 90.7 FMは アルバニアの放送ラジオ局です、ポップ ミュージック形式で放送

Privé Radio Privé Radio

Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find that music you want inside you. Privé Radioは アルバニアの放送ラジオ局です、ダンスミュージック形式で放送

Albtimes Radio Albtimes Radio

Albparajsa.Com i krijuar ne gusht te 2009 eshte nje portal informativ, qe ka si synim transmetimin e lajmeve 24 ne 24, Albtimes Radioは アルバニアの放送ラジオ局です、ヒット曲 / ニュース形式で放送

Available on Google Play

FACEBOOK