Club FM Ascolta radio

Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Shqipëri.
Që në fillim krijoji një ndjekje besnike nga audienca që kërkonte një përzgjdhje më të mirë të hiteve muzikore. Me qendër në Tiranë, në Rogner Hotel Tirana, Radio Club FM u bë në vite shtëpia radiofonike e shumë prej zërave më të shquar të radios shqiptare.
Nga Shkurti i vitit 2018, Club FM fitoi garën për të qënë RADIO KOMBETARE. Me frekuenca në të gjithëShqipërinë Club FM vijon edhe sot traditën.
Marrëdhënia jonë me publikun ndërtohet mbi pasionin për t’i ofruar dëgjuesit muzikën më të mirë dhe programacionin më argëtues. Ne ndërtojmë sot programe gjithmonë e më ndërvepruese me publikun, dhe marrim qindra mesazhe çdo ditë nga dëgjuesit tanë besnikë. Radio Club FM është në një proces të vazhdueshëm rritjeje dhe ndryshimi.

Club FM è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Electro


Club FM
4.5/5 basato su 4 voti

Stazioni simili

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as Radio Emigranti è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica locale

Radio 7 Albania Radio 7 Albania

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një Radio 7 Albania è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Top 40

LS Radio LS Radio

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një paketë e plotë për ata LS Radio è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Hits

Radio Udhëzimi Radio Udhëzimi

Radio Udhëzimi Udhëzimi është në gjuhën shqipe, i cili transmetohet përmes internetit 24 orë drejt, Radio ju prezantoj: Radio Udhëzimi è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica locale / Musica islamica

Radio Tirana International Radio Tirana International

Public radio of Tirana. Music, Information, Talk. Radio Televizioni Shqiptar (English: Albanian Radio and Television – Radio Tirana International è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Hits

Available on Google Play

FACEBOOK