Radio Emigranti Écouter en direct

Radio Emigranti

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com. Kjo radio mund të dëgjohet me një kompjuter që përmban një program që “lexon” formatin mp3 si Windows Media Player, Real Player, iTunes dhe shumë të tjerë. Të gjithë ne që jemi në emigracion kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë, madje edhe për gurët e vendlindjes. Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë RadioEmigranti : të krijojë disa momente çlodhëse për emigrantët shqiptarë kudo që janë. Radio Emigranti est une station de radio diffusée en Albanie, au format Musique locale / Musiques du monde


Radio Emigranti
4.5/5 basé sur 4 votes

Stations similaires

Radio DJ 96.1 FM Radio DJ 96.1 FM

Formerly known as Radio Dee Jay. Radio DJ 96,1 is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing DJ Mix Dance Radio DJ 96.1 FM est une station de radio diffusée en Albanie, au format Dance

Radio Logos 94.2 FM Radio Logos 94.2 FM

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Radio Logos 94.2 FM est une station de radio diffusée en Albanie, au format Talk / Musique chrétienne

Loti Vu Radio Loti Vu Radio

Këngët ekzistuese si dhe ato të mira legjendare kanë vendin e tyre në listat e playlisteve ditore të Radio Loti Vu. Ky Loti Vu Radio est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop

Radio Shipkovica Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në Radio Shipkovica est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop / Nouvelles

Divan Radio Divan Radio

Divan Radio began broadcasting online in 2008. Divan broadcasts world music, pop, dance, house and electronic music at Divan Radio est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop / Hits / Dance

Available on Google Play

FACEBOOK
Vous avez écouté